Tips en tricks van een montageploeg

Tips en tricks van een montageploeg

Emrah Kurtoglu is de oprichter van EMKU Bouw en Kunststoftechniek in Doetinchem. “Eigenlijk ben ik van beroep timmerman en metselaar, maar ik kreeg steeds meer aanvragen voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Op een gegeven moment kreeg ik zoveel klussen dat ik besloot om mijn eigen bedrijf te starten,” zegt Emrah. “Tot op de dag van vandaag bevalt mij dat heel goed.” Onze klanten bestaan uit bouwbedrijven maar ook particulieren.

Tip 1 – Structuur

Mijn tip is om gestructureerd te werken, dus systematisch en goed georganiseerd. Zo werken wij bijvoorbeeld met programma’s voor het plannen van projecten en het bijhouden van ons klantenbestand. Zorg ervoor dat je structuur strak blijft, dit zorgt voor een goede organisatie en dit straalt weer af op je klant.

Tip 2 – Luister goed naar je werknemers

Het is sowieso lastig om goede mensen te vinden, vooral in deze tijd. Niet alleen is de vraag naar kunststof kozijnen enorm gegroeid, maar ook kleine lokale bouwbedrijven zitten helemaal vol. Luister dus goed naar je werknemers en wees zuinig op ze.

Tip 3 – Focus je niet op één ding

Blijf goed om je heen kijken naar nieuwe mogelijkheden en overweeg of je deze extra service of product in de toekomst op een consistente basis kunt blijven aanbieden. Pak dan deze kans en voer dit consequent uit. Zorg er ook voor dat je een breed scala aan opdrachtgevers hebt, hiermee verspreid je het risico.

Tip 4 – Omzet

Lever kwaliteit en zorg dat je altijd goed werk aflevert. Kom afspraken na, wees op tijd, organiseer je bedrijf goed en neem je verantwoordelijkheid wanneer er iets opgelost moet worden. Als je vasthoudt aan deze kernwaarden, komt een goede omzet en dus een goed inkomen vanzelf.

Meer weten over EMKU Bouw en Kunststoftechniek? Klik hier https://www.emkubouw.nl

Lees hier over alle klantverhalen

|