De accountmanagers van Kozijnbouw

Ramon Kuipers

Met technische kennis klanten helpen en ondersteunen

Ik heb alle facetten binnen Kozijnbouw doorlopen. Daardoor kan ik iedere technische vraag van de klant beantwoorden. Dat ervaren ze als fijn en handig. Wanneer een klant een ingewikkelde vraag heeft over inmeten, een bepaald profiel bij een type woning of een vraag over keurmerken, dan kan ik ze allemaal beantwoorden. Dat levert flexibiliteit en snelheid op voor de klant. Het is fijn als je dezelfde taal spreek en goede technische kennis hebt. Bijvoorbeeld wanneer we aanvragen binnenkrijgen van aannemers in de bouw die variëren van 2 woningen tot aan het voorzien van kozijnen voor een complete wijk. Vooral dat laatste zijn best ingewikkelde en intense opdrachten. Eén contactpersoon is dan voor beide partijen gunstig.

Samenwerken met klanten is essentieel voor het behalen van succes

De relatie met mijn klanten zie ik als een samenwerking. Niet alleen als een commercieel proces. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun keuzes. Dat komt uiteindelijk weer terecht bij de eindgebruiker (consument). Denk aan het nakomen van afspraken, aanleveren van goede technische tekeningen, scherpe offertes, tijdig leveren en goede kwaliteit. Iedere opdracht is weer een nieuwe uitdaging en ik haal alles uit de kast voor mijn klanten.

Ramon Kuipers

Sr, Accountmanager bij Kozijnbouw

r.kuipers@kozijnbouw.com

06 – 38197047

Daan Brands

Een schakel tussen klant en productie

Technische vragen komen dagelijks langs, waaronder ook gecompliceerde vraagstukken. Die bespreek ik altijd even met Ramon, de jongens van Werkvoorbereiding of Productie. Soms kost het best wat tijd om gecompliceerde en belangrijke vragen te beantwoorden. Toch vinden we altijd wel een antwoord of oplossing. Zo voel ik mij de verbindende factor tussen mijn klant en de fabriek.

De uitdaging van deze baan

Het is geweldig wanneer we ingewikkelde, technische uitdagingen mogen oplossen. Hoe ingewikkelder, hoe leuker! Je zou haast denken dat het maken van een kunststof kozijn appeltje, eitje is. Dat is echt niet zo! Bekijk maar eens de binnenkant van een profiel, dan zie wat een innovatie daarin zit. Je ziet het alleen niet vanaf de buitenkant.

Wanneer ik snel de vragen van klanten kan beantwoorden, snel een bestelling verwerken en snel leveren, dan hebben we ons werk goed gedaan. Mijn dag is dan compleet.

Daan Brands

Jr. Accountmanager bij Kozijnbouw

d.brands@kozijnbouw.com

06-48005863

|