De accountmanagers van Kozijnbouw

Maxim Jager

Jong geleerd, oud gedaan

Maxim is nu 19 jaar jong en Accountmanager bij Kozijnbouw. Hij kwam ongeveer 2 jaar geleden binnenlopen met de vraag of we een stageplek voor hem hadden. Maxim deed op dat moment een opleiding als Commercieel Medewerker op MBO-niveau. Omdat we vaker stageplekken aanbieden en ook ruimte hebben voor goede begeleiding van stagiaires, namen we Maxim direct aan.

Een blik op alle aspecten van het vak

Op een jonge leeftijd is het fijn als je meteen alle aspecten van het vak meekrijgt. Dan kom je erachter wat je wel of niet leuk vindt en waar je goed in bent. Daarom adviseerden wij hem om alle facetten te doorlopen binnen het bestelproces van een klant. 

“Ik heb een tijd meegelopen op de werkvloer waar Kozijnbouw de kozijnen produceert en op de afdeling Werkvoorbereiding. Dit was echt een leerzame en geweldige tijd!”, vertelt Maxim, “Alle ervaringen die ik heb opgedaan, zorgen ervoor dat ik goed kan meepraten met de klant en mijn collega’s. Tijdens gesprekken met bestaande en nieuwe klanten kan ik zelf adviseren over het technische aspect van kunststof kozijnen en meedenken met de wensen van een klant”.

Waar Maxim energie van krijgt

“Ik geloof in uitdagingen, zoals het helpen van klanten en het ondersteunen bij het bestellen van nieuwe kunststof kozijnen. Voor hen wil ik ervoor zorgen dat zij de allerbeste kwaliteit krijgen. Om dat proces vlekkeloos te laten verlopen, is goede communicatie essentieel”, vindt Maxim, “Op dit moment help ik ongeveer 25 klanten. Dankzij mijn ervaring op de werkvloer en de werkvoorbereiding ben ik ertoe in staat om direct te schakelen als er een vraag wordt gesteld. Los van het feit dat ik ze graag wil helpen, krijg ik daar ook gewoon heel veel energie van!”. 

Als Kozijnbouw krijgen we net zo goed energie van mensen zoals Maxim. Hij herinnert ons eraan waarom wij ruimte bieden voor goede begeleiding van stagiaires. We zien hen groeien van jonge studenten naar volwaardige medewerkers. Dat is waar wij het voor doen. Zit jij nou in eenzelfde soort situatie als Maxim, laat het ons dan weten! Of wil je eens kennismaken met Maxim? Maak dan gerust een afspraak 

Maxim Jager

Accountmanager bij Kozijnbouw

m.jager@kozijnbouw.com

06 – 38 19 70 47

Daan Brands

Een schakel tussen klant en productie

Technische vragen komen dagelijks langs, waaronder ook gecompliceerde vraagstukken. Die bespreek ik altijd even met Maxim, de jongens van Werkvoorbereiding of Productie. Soms kost het best wat tijd om gecompliceerde en belangrijke vragen te beantwoorden. Toch vinden we altijd wel een antwoord of oplossing. Zo voel ik mij de verbindende factor tussen mijn klant en de fabriek.

De uitdaging van deze baan

Het is geweldig wanneer we ingewikkelde, technische uitdagingen mogen oplossen. Hoe ingewikkelder, hoe leuker! Je zou haast denken dat het maken van een kunststof kozijn appeltje, eitje is. Dat is echt niet zo! Bekijk maar eens de binnenkant van een profiel, dan zie wat een innovatie daarin zit. Je ziet het alleen niet vanaf de buitenkant.

Wanneer ik snel de vragen van klanten kan beantwoorden, snel een bestelling verwerken en snel leveren, dan hebben we ons werk goed gedaan. Mijn dag is dan compleet.

Daan Brands

Accountmanager bij Kozijnbouw

d.brands@kozijnbouw.com

06 – 48 00 58 63

|