Voor startende ondernemers

Onze unieke waardes voor startende ondernemers

De afgelopen 25 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in het leveren van kunststof kozijnen aan kleine en middelgrote aannemers door heel Nederland. Dankzij de informele sfeer binnen in ons bedrijf worden vele verhalen gedeeld. Met name door startende ondernemers die graag willen samenwerken met ons.

Wij helpen graag

Uitdagingen, lastige processen, op tijd kunnen leveren, klanten die vragen om een scherpe prijs, nog geen opslagcapaciteit hebben… maar wel aanvragen. We hebben er goed naar geluisterd en er ook iets mee gedaan. We hebben meegedacht in:

  • planningen
  • zoeken van goede monteurs
  • adviezen over bedrijfsstructuur
  • logistieke problemen helpen oplossen
  • aantrekkelijke financiële voorwaarden

Wij ontzorgen

Natuurlijk hebben we er belang bij dat het met een startende ondernemer goed gaat, maar de hulp bieden we met volledige aandacht en met passie voor ons vak. Niet ieder proces zal vlekkeloos verlopen, maar we staan erom bekend dat we het altijd oplossen. Vol zelfvertrouwen kunnen we dan ook zeggen dat we al onze nieuwe startende klanten
zoveel mogelijk hebben geholpen.

Compleet programma

Alle uitdagingen die je tegenkomt als startende ondernemer begrijpen we. Denk je eraan om zelf je bedrijf te beginnen in de branche van kunststof kozijnen of wil je een samenwerking? We hebben een compleet programma voor je om te helpen. Van website tot aan de levering van je kunststof kozijnen voor de deur.

Maak een afspraak met onze accountmanagers

Maxim Jager en Daan Brands beantwoorden graag je vragen. Hieronder lees je meer over hen, hun specialisme en waar zij je graag bij helpen.

Maxim Jager

“Ik heb een tijd meegelopen op de werkvloer waar Kozijnbouw de kozijnen produceert en op de afdeling Werkvoorbereiding. Dit was echt een leerzame en geweldige tijd!”, vertelt Maxim, “Alle ervaringen die ik heb opgedaan, zorgen ervoor dat ik goed kan meepraten met de klant en mijn collega’s. Tijdens gesprekken met bestaande en nieuwe klanten kan ik zelf adviseren over het technische aspect van kunststof kozijnen en meedenken met de wensen van een klant”.

m.jager@kozijnbouw.com

06 – 38 19 70 47

Daan Brands

‘Technische vraagstukken komen dagelijks bij ons langs. Soms kost het wat tijd om de gecompliceerde en belangrijke vragen te beantwoorden. Samen met Maxim, de jongens van de Werkvoorbereiding of Productie komen we altijd wel tot een antwoord of oplossing. Ik dien als ondersteunende factor tussen jou en de fabriek en los graag de technische uitdaging voor je op. Ons doel is om jou op weg te helpen, zodat je verder kunt met het project.’

d.brands@kozijnbouw.com

06 – 48 00 58 63

|