Maak een afspraak met onze accountmanagers

Bij Kozijnbouw Enschede staan wij graag voor je klaar. Niet ieder project is misschien altijd even makkelijk of duidelijk vorm te geven. Onze accountmanagers weten vaak het antwoord of de oplossing te vinden voor de technische en gecompliceerde vraagstukken.

Ramon Kuipers (Senior Accountmanager) en Daan Brands (Junior Accountmanager) beantwoorden graag je vragen. Hieronder lees je meer over hen, hun specialisme en waar zij je graag bij helpen. 

Ramon Kuipers

‘Ooit ben ik begonnen bij Kozijnbouw als Supportmedewerker en ben gegroeid naar de rol als Senior Accountmanager. Hierdoor heb ik alle facetten binnen Kozijnbouw doorlopen waardoor ik zo goed als iedere technische vraag kan beantwoorden. Of dit nu gaat over het inmeten, bepaalde profielen bij een type woning of een vraag over keurmerken. Ik help je graag bij het beantwoorden van ingewikkelde en intense vraagstukken.’

 Lees meer over Ramon (verwijzen naar artikel)

r.kuipers@kozijnbouw.com

06 – 38 19 70 47

Daan Brands

‘Technische vraagstukken komen dagelijks bij ons langs. Soms kost het wat tijd om de gecompliceerde en belangrijke vragen te beantwoorden. Samen met Ramon, de jongens van de Werkvoorbereiding of Productie komen we altijd wel tot een antwoord of oplossing. Ik dien als ondersteunende factor tussen jou en de fabriek en los graag de technische uitdaging voor je op. Ons doel is om jou op weg te helpen, zodat je verder kunt met het project.’

Lees meer over Daan (verwijzen naar artikel)

d.brands@kozijnbouw.com

06- 4800 58 63 

Op maat gemaakt

De afgelopen jaren is de vraag naar kunststof bouw- en renovatieproducten explosief gestegen. Wij leveren ondertussen kunststof kozijnen door heel Nederland. Daarbij ontzorgen we onze klanten door onder meer maatwerk te leveren en flexibel te zijn in de aflevering van de bestelde producten. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Er is veel meer mogelijk dan u misschien denkt.

Liefde voor het vak

Als Kozijnbouw Enschede hebben we veel ervaring en (product)-kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen met liefde voor het vak; zij beantwoorden graag uw vragen en geven gedegen advies. We hebben een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn.

Duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij onmiskenbare kenmerken.

|