Het bedrijf Kozijnbouw

Onze essentie en kernwaardes

Vanaf de eerste dag, zo’n 20 jaar geleden, wisten we bij Kozijnbouw dat het om meer gaat dan alleen het produceren en leveren van kunststof kozijnen aan kleine en middelgrote ondernemers in de bouw. Binnen ons bedrijf hebben wij het leveren van een uitstekende kwaliteit, het hanteren van een goede prijs, vriendelijkheid in onze dienstverlening, integriteit en flexibiliteit altijd gezien als een vanzelfsprekendheid. We hebben onze klanten altijd meer willen bieden en onderscheiden ons van andere leveranciers door optimaal met onze klanten mee te denken.

Het gaat hierbij om het actief meedenken in de uitdagingen die onze klanten tegenkomen. Uitdagingen op het gebied van levertijden, planningen, budgetten, technische ondersteuning en werkprocessen hebben hierbij onze volledige aandacht. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden we erg belangrijk. We hanteren hierbij zeker geen negen tot vijf mentaliteit. Ook in de avonden en zelfs in het weekend doen we onze best om onze klanten goed en snel te helpen. Dat is de ziel van Kozijnbouw.

We horen dit ook terug van onze klanten. Wat ons bijzonder maakt volgens onze klanten is dat we altijd voor ze klaarstaan! Ze ervaren ons als nuchter en kunnen op ons bouwen. Ze weten dat onze eindcontroles goed zijn en er niets onze fabriek uitgaat zonder dat het uitvoerig gecontroleerd is. Daarnaast weten ze dat onze technische tekeningen, offertes en technische ondersteuning goed geregeld zijn. We zorgen dat we op tijd leveren, denken graag met ze mee en zijn altijd oplossingsgericht. 

Al deze facetten bij elkaar is wat ons als bedrijf zo sterk maakt en ons onderscheid van anderen binnen deze branche.

Ondersteuning van onze klanten

We werken nauw samen met onze klant en staan hierbij in een constante dialoog met elkaar. Hierdoor weten we goed wat er speelt bij onze klanten. Dat is essentieel voor het optimaliseren en continu aanscherpen van onze klantenservice en ons productieproces. Dagelijks blijven we hier scherp op! Dat is onze werkhouding.

Het waarborgen van een stabiele en goede kwaliteit van onze producten vinden we erg belangrijk, we doen hierbij geen concessies en hanteren daarom ook een vast prijsbeleid. Dat is vanaf de eerste dag een bewuste keuze. De klant weet wat hij koopt en krijgt waarvoor hij betaald. 

Liefde voor het vak

De vraag naar kunststof bouw- en renovatieproducten is de laatste jaren explosief gestegen. Kozijnbouw levert kunststof kozijnen en schuifpuien door heel Nederland. Wij voeren het gehele productieproces uit in onze eigen ultramoderne fabriek. Naast kwaliteitsgarantie betekent dit dat we in maatwerk en levertijden flexibel kunnen zijn. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Of het nu gaat om een compleet nieuwbouwproject of een enkel kozijn: kenmerkend voor onze werkwijze is de no ­nonsense mentaliteit. Kozijnbouw is een betrouwbare partner en komt afspraken na. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kozijnbouw heeft veel ervaring en (product)-kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen met liefde voor het vak; zij beantwoorden graag uw vragen en geven gedegen advies. We hebben een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij onmiskenbare kenmerken. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij volgen we op de voet en passen we toe op ons assortiment. U bent via ons altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs

Schüco als leverancier, vakkennis en jarenlange ervaring maken Kozijnbouw tot een betrouwbare partner. We leveren hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. U kunt van ons een eerlijk en individueel advies verwachten.

Onze medewerkers zetten zich met veel enthousiasme in voor uw project. We werken onder het motto ‘afspraak is afspraak’, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Kozijnbouw neemt u de zorg zoveel mogelijk uit handen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Kwailiteitskeurmerk KOMO
Alle kunststofproducten van Kozijnbouw zijn voorzien van het kwaliteitskeurmerk ‘KOMO attest-met-productcertificaat’. Materialen, productieproces en montage worden regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd.

|