Duurkracht Kozijnen uit Enter

Vriendschap als basis voor ons bedrijf

We komen vaak verhalen tegen van onze klanten die vanuit een vriendschap samen hun bedrijf zijn begonnen. Dit is volgens onze ervaring vaak een mooie basis. Dit geldt ook voor Michael en Romin, de oprichters van Duurkracht Kozijnen uit Enter.

Michael en Romin vertellen:

Onze vriendschap begon ooit toen we collega’s waren. We konden goed met elkaar overweg, zaten op dezelfde golflengte en hadden dezelfde visie op werk en het leven. Beiden zagen we dat dingen anders konden bij het bedrijf waar we werkten en zeiden op een goede dag tegen elkaar: ‘laten we ons eigen bedrijf starten zodat we het op onze manier kunnen doen.’ Zo gezegd, zo gedaan; niet veel later werd Duurkracht Kozijnen opgericht.

Hoe weten klanten jullie te vinden?

We meten ons succes aan de hand van het laatste project dat we hebben afgeleverd. We zeggen hier altijd: ‘we zijn zo goed als ons laatste project.’ De lat ligt hoog voor de kwaliteit die we leveren. Door deze kwaliteit en onze unieke manier van kunststof kozijnen monteren, zorgen we ervoor dat onze klanten erover praten met vrienden en familie, aldus Michael.

Wat vinden klanten goed aan jullie?

We zijn een jong en dynamisch bedrijf, onze kwaliteit is zeer hoog, we communiceren snel met klanten en zijn te bereiken via WhatsApp, e-mail en telefoon. Onze reactietijd op vragen is snel, aldus Romin. Deze reactietijd is iets waar mensen aan gewend zijn als ze online informatie opzoeken en vragen stellen. Wij gaan daarin mee. Onze verkooporganisatie is ingesteld op snel reageren.

Waarom hebben jullie gekozen voor Kozijnbouw?

Ons doel was om hoge kwaliteit kozijnen in te kopen tegen een goede prijs. Om uit te zoeken welke leverancier aan deze voorwaarden kon voldoen, hebben we in totaal drie leveranciers getest op kwaliteit, levertijden, communicatie en het nakomen van afspraken. Na deze test bleven er twee leveranciers over en uiteindelijk hebben we gekozen voor Kozijnbouw. Het was een lastige keuze, maar het team van Kozijnbouw past het best bij ons. Het is een platte organisatie, de sfeer is informeel en de communicatie is heel goed. Ook de ligging van de fabriek is voor ons heel gunstig. Als er iets opgehaald moet worden of we willen een bestelling met de werkvoorbereiders face to face bespreken, is het maar een half uurtje rijden, aldus Michael.

Wat is jullie toekomstvisie?

Romin: We bewaken de kwaliteit constant, we werken dagelijks aan onze service en het goede contact met onze klanten. Wij denken dat dit voor ons de juiste basis is om gestaag te groeien. En, we willen veel plezier hebben in ons werk. We hebben een geweldig team van 15 mensen, bestaande uit verkopers en vier montageploegen. Van dit geweldige team krijgen we veel genoegdoening. Maar het belangrijkste is: we willen alleen maar blije klanten.

Meer weten over Duurkracht Kozijnen? Klik hier

 

Lees hier over alle klantverhalen

|