Goed nieuws! De eerste stappen in ‘terug naar normaal’

De coronacrisis heeft wereldwijd geleid tot prijsstijgingen in verschillende sectoren van de economie. Er zijn meerdere factoren die hebben bijgedragen aan deze stijgingen, waaronder verstoringen in de toeleveringsketen. De beperkingen die ontstonden zoals grondstoffentekort, beperkingen op het gebied van transport en productie als gevolg van de pandemie hebben voor prijsstijgingen gezorgd.

Veel fabrieken hebben hun productie verminderd of zijn zelfs tijdelijk gesloten. Hierdoor ontstonden er tekorten in de markt, wat heeft geleid tot een stijging van prijzen. Dit heeft ons geraakt en uiteindelijk ook onze klanten. Ondanks dat we dit zo lang mogelijk wisten te voorkomen.

Herstel na de coronacrisis

Het herstel na de coronacrisis kwam langzaam op gang. De verstoringen in de toeleveringsketens verminderde geleidelijk aan en kwam langzaam weer op het niveau van voor de pandemie.

Fabrieken en productiefaciliteiten kunnen weer op volle capaciteit draaien waardoor er inmiddels geen tekorten meer zijn. Alles komt weer in evenwicht. Zo ook onze prijzen.

Verlaging van prijzen

Nu alles weer redelijk op het niveau is van voor de pandemie, kunnen wij onze prijzen verlagen. Dit is goed nieuws voor onze bestaande klanten en we zijn blij om dit bericht met je te kunnen delen.

Wil je weten wat deze prijsverlaging voor jou betekent? Neem dan contact op met Daan Brands of Maxim Jager voor een vrijblijvende offerte. Ze komen graag bij je op bezoek voor een afspraak. Uiteraard ben je ook bij ons van harte welkom.

d.brands@kozijnbouw.com
06 – 48 00 58 63

m.jager@kozijnbouw.com
06 – 38 19 70 47

Enschede, 16 juni 2023

|