SAB Kozijnen

Accountmanager Ramon Kuipers staat altijd voor ons klaar

Kunststof Kozijnen uit Friesland

“Mensen helpen vind ik fantastisch om te doen. Ik ben eigenaar geweest van een kledingzaak en klanten liepen altijd tevreden de winkel uit. Ook heb ik gewerkt als financieel adviseur, waarbij ik vaak complimenten kreeg over mijn kennis en advies en de manier waarop ik met klanten omging. Contact met mensen en hen op de juiste manier helpen liep altijd als een rode draad door mijn carrière.” Woorden van Wim Steneker, oprichter van SAB Kozijnen in Goutum, Friesland.

Groei

Vanuit zijn visie om huiseigenaren te helpen met het mooier, duurzamer en meer onderhoudsvrij maken van hun huis, is Wim in 2013 gestart met SAB Kozijnen. “Kijkend naar ons klantenbestand, dat de afgelopen 8 jaar enorm is gegroeid, heeft dat zeker zijn vruchten afgeworpen. Twee montageteams zijn dagelijks door het hele land op pad om bij klanten kozijnen, deuren en serres te plaatsen.”

Woning uit 1906

Het soort woningen dat ze mogen voorzien van nieuwe kozijnen loopt volgens Wim zeer uiteen. “Een van onze eerste klanten was een restaurant dat compleet moest worden gerenoveerd, een van onze laatste projecten was een woning uit 1906. Deze hebben we voorzien van nieuwe kozijnen, zonder de authenticiteit en bouwstijl van de woning uit het oog te verliezen. Door de manier van plaatsen en het profiel dat we hebben toegepast, zijn de kunststof kozijnen niet van
hout te onderscheiden. Een geweldig project om te realiseren!”

‘Onze visie klopt’

Het is eigenlijk best bijzonder, vertelt Wim aan zijn keukentafel. “Omdat ik doe wat ik zeg en daardoor alle vertrouwen krijg van klanten. Ik probeer hen zo optimaal mogelijk te helpen en lever daarnaast natuurlijk een goed product. Omdat ik over een nuchtere instelling beschik en onze after sales echt goed in elkaar zit, komen de klanten vanzelf.” Ze hoeven relatief weinig te doen om nieuwe projecten aan te trekken. “Voor mij een bevestiging dat mijn visie klopt”, zegt Wim. “Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs, en daar ben ik heel dankbaar voor.”

Nieuw huis

Vol trots vertelt Wim ook over zijn eigen project. “Mijn gezin en ik laten op dit moment een prachtig huis bouwen, vlak aan het water. De architectuur is strak en modern. Uiteraard zijn de kozijnen van kunststof” vertelt hij lachend. “We kwamen zelf met het idee om zwarte kozijnen te nemen. Ik weet nu al dat dat een heel mooi en bijzonder effect gaat geven. Het huis is deze zomer klaar en iedereen is van harte welkom om het te komen bekijken.”

Goede match

Over de samenwerking met Kozijnbouw heeft Wim alleen maar lovende woorden. “Mijn contactpersoon is Ramon Kuipers, Een geweldige gast. Hij staat altijd voor me klaar en is vanaf het begin van onze samenwerking heel behulpzaam geweest.” Hoewel Kozijnbouw inmiddels is uitgegroeid tot een mooi en groot bedrijf, is het contact volgens de ondernemer nog steeds heel persoonlijk en blijven de lijntjes kort. “Ook de fabriek die er staat is indrukwekkend. Wat een machines en wat goed georganiseerd. Complimenten! Ook chauffeur Jeroen is een geweldige vent. Bij elke aflevering zie je weer hoe gemotiveerd hij is. Ik heb inmiddels ervaren dat Tukkers en noorderlingen heel goed met elkaar kunnen samenwerken. SAB en Kozijnbouw is wat mij betreft een prima match.”

‘Sta volledig achter mijn visie’

Verder is Wim ook heel blij met de software van Kozijnbouw. “Hiermee kan ik zelf de kozijnen configureren en meten en rolt er direct een offerte uit”, zegt hij. “Op deze manier kan ik snel schakelen en mijn klant razendsnel voorzien van een kostenplaatje en planning. De landelijke tendens is dat de huizenmarkt enorm aan het groeien is. Ik merk dat klanten steeds kritischer worden op de keuzes die ze maken en op de manier waarop ze hun informatie vergaren.” De tijd dat mensen zich iets laten aansmeren is volgens Wim wel voorbij. “Dat biedt voor SAB alleen maar kansen. Ik vertrouw op onze reputatie en sta volledig achter mijn visie. Met Kozijnbouw als leverancier én als partner, zie ik de toekomst met heel veel vertrouwen tegemoet. De diversiteit van het soort renovaties die wij uitvoeren wordt steeds diverser. Dat vind ik gaaf!”

Meer info over SAB Kozijnen, klik hier: www.sab-kozijnen.nl

 

 

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten

|