Hoksbergen Montage

Hoksbergen Montage uit …. Neede

Rasechte ondernemer

Enorm gedreven, een echte aanpakker, een vakman, en een rasechte ondernemer. Dat is wat we kunnen zeggen over Mirco Hoksbergen uit Neede. Als 12-jarig jochie ging hij al op stap met zijn vader om in de regio zonweringen te plaatsen. Een fantastische tijd, volgens Mirco. “Ik heb van hem ontzettend veel geleerd.” Naast een fanatiek motorcrosser was hij als jonge knul ook zeer geïnteresseerd in techniek. “Ik was altijd óf aan het crossen óf aan het sleutelen. Uiteindelijk heb
ik de opleiding tot automonteur gevolgd. Later volgde motorfietstechnicus.”

Wat duurzaams neerzetten voor de toekomst

Door de invloed en inspiratie van zijn vader is hij naast zijn reguliere werkzaamheden zelf ook zonweringen en kozijnen gaan plaatsen. Dat nam al snel serieuze vormen aan. “Dat ik per week drie dagen als monteur werkte en de overige twee dagen energie stak in mijn bedrijf, begon op een gegeven moment te wringen. Dus hakte ik de knoop door en ben ik me volledig gaan focussen op mijn onderneming.” Hij wilde vooruit, iets opbouwen, wat duurzaams neerzetten voor
de toekomst. “En dat heb ik gedaan”, zegt Mirco. “Ik weet het nog precies. Het was augustus 2016. Dé maand waarin het aantal opdrachten sterk begon te groeien. En dat doet het nog steeds.”

Verduurzaming

Zijn bedrijf zit gevestigd in Neede, een kleine en hechte gemeenschap. “Dat we goede kwaliteit leveren, gaat dus snel rond. Het valt me op dat best veel huiseigenaren bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Vooral hier in Neede Verbouwen, het vervangen van kozijnen of het plaatsen van een serre. Ik denk dat huiseigenaren willen investeren in waardevermeerdering. Wat voor ons uiteraard heel gunstig is.”

Vertrouwen en loyaliteit

Toen hij zijn eigen bedrijf startte, was hij al bekend met fabrikanten en leveranciers van kunststof kozijnen. “Ik ben heel selectief geweest in met wie ik een samenwerking wilde aangaan”, legt Mirco uit. “Afspraken nakomen is soms nog wel een ding in deze branche. Kozijnbouw had een goede reputatie, dus een gesprek was snel gepland.” Al snel hadden ze door wat voor een ondernemend vlees ze in de kuip hadden, vertelt Mirco lachend. “We hadden direct
een klik en ze boden me alle hulp en ondersteuning aan.. Ze kwamen iedere afspraak of toezegging na, dat zorgt voor onderling vertrouwen en loyaliteit.”

Kwaliteit en duurzaamheid

“Ik merk in alles dat de organisatie van Kozijnbouw staat als een huis. Het product is goed, de levertijden zijn goed en de prijs is goed. Zo simpel is het.” Ook was Mirco zeer onder de indruk van de fabriek. “Wát een machines en wat een geoliede organisatie. Petje af.”

Zijn visie voor de toekomst? “Werken voor klanten die bewuste keuzes maken vanuit kwaliteit en duurzaamheid. Klanten die goed werk en vakmanschap weten te waarderen, daar werken we graag voor.”

Meer info over Hoksbergen Montage? – klik hier http://hoksbergenmontage.nl/

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten

|