NEDTECH Kozijnen uit Aalsmeer

De jonge generatie in kunststof kozijnen

De klanten van Kozijnbouw zijn verdeeld over heel Nederland. Van kleine aannemers tot grote bouwbedrijven. We bedienen allerlei soorten klanten in de bouw en geven ze graag de kans hun ervaringen in het bedrijfsleven te delen. Dit keer zijn we in gesprek met een jonge ondernemer in kunststof kozijnen. Beau Olfers, 25 jaar en oprichter van Nedtech Kozijnen in Aalsmeer.

Mijn vader is mijn mentor

Beau begint meteen enthousiast over zijn bedrijf: “Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de kunststof kozijnen. Mijn vader, Roger, is vanaf zijn jonge jaren al zelfstandig ondernemer geweest in het vak, dus ik heb het met de paplepel ingegoten gekregen”.

“In 2019 maakte ik de beslissing om zelf ondernemer te worden. De reactie van mijn vader was ‘dat moet je doen!’. Dat ik zijn support had, maakte de beslissing nog makkelijker voor me”, vertelt Beau, “Mijn vader en ik hebben een geweldige band met elkaar. Hij is niet alleen mijn vader, maar ook mijn mentor. Ik ben heel dankbaar dat hij werkzaam is binnen Nedtech samen met Maaike. Mijn vader helpt bij de verkoop en de planning waar Maaike de backoffice binnen Nedtech verzorgt.”

Bij mijn eerste opdracht moest een hijskraan aan te pas komen

De eerste opdracht voor Nedtech was een complete woning die voorzien moest worden van kunststof kozijnen. “De woning stond in Uithoorn en de voor- en achtergevel hebben we gerenoveerd. De enige manier om de kozijnen op de plek te krijgen, was door middel van een hijskraan. De hele klus was een behoorlijke operatie met veel voorbereiding. Samen met mijn vader regelden we alles voor die klant. De hele opdracht was een mooie klus om te doen. De klant was heel blij met het eindresultaat!”, vertelt Beau glimlachend.

Binnen het bedrijf werken de oudere en de jongere generatie goed samen

“Ons team bestaat, samen met Patrick onze werkvoorbereider, uit 4 mensen op kantoor, 3 verkoopadviseurs en 4 montageteams. De adviseurs zijn zeker de oudere generatie binnen ons bedrijf, maar dit zijn ook de mannen met kilometers op hun ziel”, lacht Beau, “Deze mannen hebben zoveel ervaring. Ik spreek dagelijks met ze om over hun ervaringen met klanten te spreken. Daar leer ik veel van. We hebben veel respect voor elkaar. Ik heb respect voor de ervaringen die ze hebben en andersom zij voor mijn frisse kijk en heldere visie”. De verschillende leeftijden leveren een mooie mix op binnen Nedtech.
We voeren gemiddeld 250 projecten per jaar uit
“Vanaf het begin van Nedtech zijn we dicht bij onze kernwaarden gebleven. We zijn heel transparant, persoonlijk en klantgericht, dus nemen vooral de tijd voor de klant. We schrijven de opdracht helemaal op papier uit. Gewoon old school met de hand. Dat we op deze manier ons bedrijf voeren, werpt zijn vruchten af. Nu, na ongeveer 4 jaar, mogen we gemiddeld 250 projecten per jaar uitvoeren. Daar zijn we heel blij mee en doen dan ook alles voor onze klanten. Actief met reclame zijn we niet. Het grootste gedeelte van onze opdrachten komen via mond-tot-mondreclame en de rest via social media en onze website.”

Samen met ons contact bij kozijnenleverancier meegegaan naar Kozijnbouw

“We hebben altijd kozijnen ingekocht bij een Duitse leverancier. Tijdens de samenwerkingen waren al langere tijd een aantal teleurstellingen die niet werden opgelost. Het liep niet heel lekker en de communicatie was slecht. Op een goede dag werden we benaderd door Daan Brands van Kozijnbouw met de vraag of we eens kennis konden maken. Hij belde precies op het goede moment.
Daan nodigde ons uit op het kantoor van Kozijnbouw in Enschede.
Dit was een geweldige dag voor ons. We hebben een uitgebreide rondleiding gehad en daarna hebben we direct voorgesteld om klant te worden bij Kozijnbouw.

Tot op de dag van vandaag bevalt deze samenwerking enorm goed”, aldus Beau, “Ze werken heel hard voor de spullen die ze leveren. Laatst misten we een draaihendel bij een bestelling. Wat denk je? Een dag later kregen we een doos vol met draaihendels! Er zat een briefje bij met ‘voor het geval dat dit nog een keer gebeurt’. Leuk he?!”

Ooh, nu we toch bezig zijn met dit gesprek; we zoeken nog adviseurs voor de regio Noord en Zuid Holland. Solliciteren kan via het e-mailadres op onze website.

Meer info over Nedtech? Klik hier https://nedtechkozijnen.nl/

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten

|