Kozijndeal Nederland

Drie vrienden starten een eigen bedrijf
Angelo, Johan en Jeffrey zijn al lange tijd goede vrienden van elkaar en kennen elkaar dan ook door en door. Angelo vertelt dat hij eerst zzp’er in de bouw was, maar dat vooral hij bleef vragen om met z’n drieën iets op te starten. Johan heeft een bedrijfsmatige achtergrond, Jeffrey heeft ervaring met verkoop en ik dus in de bouw. “We zijn vrienden! Laten we dit doen!” En zo gezegd, zo gedaan.

Aan de keukentafel elkaar een hand gegeven
Angelo begint: “Onder het genot van een potje bier hebben we een plan gemaakt en elkaar de hand gegeven. Een week later hebben we een B.V. opgericht en zijn langzaam begonnen aan het aantrekken van klanten. Een paar maanden later mochten we onze eerste projecten uitvoeren. Het eerste project was een woning compleet voorzien van Keralit en 2 kozijnen.”

Andere visie dan onze vorige werkgevers
Jeffrey vertelt dat hij bij zijn vorige werkgevers niet al te beste ervaringen had als het ging om klantgerichtheid en service. “Dat wilde ik graag anders doen. Klant is koning en daar doen we alles voor. Veel van ons nieuwe werk komt dan ook binnen via bestaande klanten die heel tevreden zijn over hoe wij onze projecten afleveren. Gelukkig zaten Angelo, Johan en ik op dezelfde lijn wat dat betreft!”

Van 0 naar 2 montageploegen en 10 vaste krachten
“Ons goede werk en inzet is beloond. We hebben inmiddels 2 montageteams en in totaal 10 vaste krachten in dienst. We zijn nog geen jaar bezig en ons bedrijf groeit enorm!”, aldus Jeffrey, “We voeren projecten uit door het hele land en we hebben het enorm naar onze zin. Zelf zit ik veel op de weg om naar klanten te gaan. Angelo stuurt de montageteams aan en Johan werkt achter de schermen. Hij houdt bijvoorbeeld de voorraad op peil, ondersteund de montageteams en helpt klanten met vragen. We hebben de rollen goed verdeeld en het bedrijf loopt soepel.” 

“Kozijnbouw betekent veel voor ons”, vertelt Angelo, “De bestellingen lopen goed en snel waardoor we een strakke planning kunnen maken voor onze klanten. Onze klanten vinden het fijn om ruim van te voren te weten wanneer hun nieuwe kunststof kozijnen worden geplaatst.”

Dankzij Kozijnbouw een soort van vliegende start

Angelo was al bekend met Kozijnbouw en direct na het gesprek tussen deze 3 vrienden aan de keukentafel is er een afspraak gemaakt: “Dit was een goed gesprek. Kijk, de dingen waar wij tegenaan liepen in de opstartfase van Kozijndeal Nederland zagen Daan en Maxim van Kozijnbouw al ver van te voren aankomen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring met startende ondernemers in de branche. 

“Niet alleen de leveringsvoorwaarden waren heel positief, maar Daan heeft ons zelfs geholpen met het vinden van het pand waar we nu in zitten. Hij heeft ons in contact gebracht met Daniel van Autobedrijf Haarhuis waar we uiteindelijk onze bussen hebben gekocht. Samen met Maxim en Ibo van de werkvoorbereiding hebben we een hele planning op poten gezet, zodat we niet in de opstartfase direct met grote leveringsproblemen zaten.Onze planning is volledig afgestemd op die van Kozijnbouw. Dankzij deze aanpak en werkwijze weten we 100% zeker dat we op tijd kunnen leveren aan onze klanten. Dus de samenwerking gaat veel verder dan de normale ‘leverancier/afnemer relatie’. Ze hebben ons echt geholpen met de structuur en professionele werkwijze!”

Onze vriendschap is alleen maar hechter geworden

“We zien elkaar iedere dag, we werken samen met elkaar en lopen weleens tegen problemen aan, maar onze vriendschap is alleen maar hechter geworden. We hebben het dan ook enorm naar onze zin. De sfeer binnen ons bedrijf is ook heel goed en dat straalt af op onze klanten. Iedere vrijdagmiddag sluiten we met het hele team de week af met een biertje. Geweldig he?!”, sluiten de heren af. 

Meer info over Kozijndeal? Klik hier https://kozijndealnederland.nl 

Lees hier over alle klantverhalen

|