Horst Renovatie

Technische know-how is essentieel bij kennispartner kozijnen

Vanaf de eerste dag tot nu

Horst Renovatie bestaat sinds 1989 en is van oorsprong een bouwbedrijf. Het bedrijf voerde naast verbouwingen ook renovaties van woningen uit. Hierbij kreeg het bedrijf vaak opdrachten waarbij houten kozijnen door kunststof kozijnen vervangen moesten worden. Horst Renovatie leverde steevast professioneel en mooi werk en bouwde daarmee een ijzersterke reputatie op in de omgeving. Het bedrijf is mede hierdoor enorm gegroeid. Nu, ongeveer 33 jaar later, bestaat het bedrijf uit vijfendertig medewerkers en ligt de focus enkel nog op het plaatsen van kunststof kozijnen bij klanten door het hele land. Eigenaar en directeur Henk Bunk vertelt vol trots over zijn bedrijf.

We denken mee met onze klanten

Wat we van klanten terug krijgen is dat we heel goed zijn in het meedenken, het uitleggen, het helpen en de nazorg. Wanneer een klant besluit kunststof kozijnen te laten plaatsen gaat er vaak een heel proces aan vooraf. Vragen die onder andere voorbij komen zijn: welk profiel past bij mijn huis, hoe duurzaam is mijn keuze, hoe meet ik de kozijnen in en hoeveel onderhoud kan ik verwachten. Allemaal vragen waarbij wij graag meedenken en samen met de klant zoeken naar antwoorden.

Aantal projecten fors gestegen

Inmiddels voeren we zeker 800 projecten per jaar uit. Een dergelijke hoeveelheid projecten kun je alleen uitvoeren wanneer je bedrijf goed georganiseerd is. Er werken professionele en betrokken mensen binnen Horst Renovatie. Zo is de afdeling werkvoorbereiding heel goed in het beantwoorden van voorkomende vragen die klanten stellen. Daarnaast zijn ze sterk in het aansturen van onze vijf montageteams. Onze organisatie is een goed geoliede machine! Dat kun je alleen bereiken en vasthouden wanneer je hoge eisen stelt aan bijvoorbeeld leveranciers. Kozijnbouw is voor ons zo een leverancier en onze eerste stap in de productie. Gelukkig begrijpt Kozijnbouw heel goed welke beloftes wij maken aan onze klanten, mede hierdoor verloopt onze samenwerking zo goed. Mocht er iets zijn wat minder lekker loopt dan komen ze vervolgens altijd snel met een oplossing.

Onze technische kennis en van Kozijnbouw

Onze technische jongens begrijpen de technische jongens van Kozijnbouw goed en vice versa. We zijn blij met Kozijnbouw als leverancier! Inmiddels produceren we in onze eigen fabriek “prefab” dakkapellen en dat loopt als een speer. Door de gunstige positie van de huizenmarkt en de lage rentestanden besteden veel meer mensen aandacht aan hun woning. Er wordt meer verbouwd en we plaatsen veel dakkapellen. Zo’n dakkapel geeft in één klap een stuk meer ruimte en licht en is daarmee van meerwaarde voor je woning. Onze dakkapellen worden in ons bedrijf op maat gemaakt en gaan vervolgens kant en klaar naar onze klant. Ons montageteam begint ’s morgens vroeg en aan het einde van de dag zit het dakkapel erop. De hele klus is binnen één dag geklaard. Klanten vinden dat fantastisch! Wij ook hoor, zegt Henk lachend.

Groeiend klantenbestand

Ons klantenbestand is behoorlijk aan het groeien en daar zijn we blij mee maar vooral ook erg dankbaar voor. Het is fijn om te weten dat een leverancier meedenkt en meewerkt aan ons groeiproces als bedrijf, aldus een enthousiaste en gedreven Henk Bunk.

Meer info over Horst Renovatie – klik hier

 

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten

|