Schippers Bouwcenter

Bouwcenter Schippers werkt samen met Kozijnbouw

Klanten van Schippers vinden hun weg

Aannemers, zzp-ers en doe het zelvers uit de wijde omgeving weten de weg naar Schippers te vinden. Ze staan bekend om hun vakmanschap en kennis van zaken. De prachtige bouwshop is goed gevuld met professionele gereedschappen en materialen.

Meerdere vestigingen

Met vestigingen in Dalfsen en Nieuwleusen voorziet Schippers zijn klanten van goed materiaal en advies. Het assortiment bestaat uit onder andere een uitgebreide collectie deuren, gevelstenen, dakpannen, vloer- en wandtegels, sanitair en complete badkamers. Schippers Bouwcenter levert ook al zo’n 7 jaar kunststof kozijnen aan zijn klanten. Met de komst van nieuwe collega Erik van de Vechte is Schippers deze tak van het bedrijf verder gaan professionaliseren. Erik is als eerste stap op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare leverancier zodat alle beloftes aan klanten kunnen worden nagekomen.

Betrouwbare leverancier is best uniek

Erik vond hierbij in Kozijnbouw een betrouwbare partner die de verwachtingen van het bedrijf waar kan maken en stabiel is in de leveringen. Erik vertelt ‘wat essentieel is voor onze klant, zowel de aannemer, zzp-er als de doe het zelver, is een doordacht advies over bijvoorbeeld welk type kozijn, de kleur en het profiel. Maar ook of het wel verstandig en duurzaam is om op een bepaalde plek een draai/kiepraam te plaatsen bijvoorbeeld. Ook delen wij ervaringen en kennis over hoe je een kozijn inmeet, vervoert vervangt en plaatst. En natuurlijk ook over hoe je de oude kozijnen verwijdert. Deze kennis komt natuurlijk niet alleen uit onszelf. We hebben regelmatig contact met de afdeling technische support van Kozijnbouw. Die jongens staan altijd voor ons klaar.
Je merkt aan alles dat ze veel ervaring en technische kennis hebben en gelukkig kunnen wij daardoor die kennis weer delen met onze klanten. Ze denken altijd met ons en onze klant mee. Het samen even sparren over welk kozijn waar te plaatsen levert vaak een duurzamer advies voor onze klant op.

Onze klanten staat op nr1 !

Het werk dat ik hier mag doen vind ik echt geweldig. Ik mag onderdeel zijn van een fantastisch team dat het belang van de klant op nummer 1 zet. Wij maken als bedrijf een aantal beloftes aan onze klant en willen die altijd nakomen. Gelukkig begrijpt Kozijnbouw dat. Wanneer er een probleem is lossen ze dat binnen no time op.

Vertrouwde praktische kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt! Hierdoor konden we onze kozijnen professionaliseren.’ Aldus Erik.
Bij Bouwcenter Schippers werken echte vakmensen! Bij alle materialen geven ze het juiste advies voor een correcte verwerking. Ze leveren op tijd en de prijzen zijn uiterst scherp. Kortom: een sterke partner voor bouwbedrijven, zzp-ers, bedrijven en particulieren.

Meer info over Bouwcenter Schippers – klik hier. Wil je meer lezen over het professionaliseren van kozijnen? Klik dan hier.

 

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten

|