Samen met Schüco maken we maatwerk

Een brede klantenkring vraagt om flexibiliteit en maatwerk. Bij Kozijnbouw hebben we hier veel ervaring mee. We werken samen met kleine aannemers in de bouw tot aan woningbouwverenigingen. Of het nu gaat om een project waarbij meerdere woningen worden voorzien van kunststof kozijnen of om slechts één voordeur, beide opdrachten voeren we graag uit.

Diverse producten en opties 

Al onze profielen zijn afkomstig van de Duitse fabrikant Schüco. Deze profielen worden in onze eigen fabriek verwerkt tot kozijnen en schuifpuien. Daarnaast bieden we producten zoals, zoals deuren, horren, Keralit en zelfs vensterbanken.

Of het nu gaat om het type profiel, verschillende kleuren, hang- en sluitwerk of een bijzondere vorm zoals een driehoekig kozijn, we kunnen het maken. Bovendien heb je keuze in het soort profiel. Denk hierbij aan het Living profiel, het CT70 profiel en de optie ‘HVL ( houtverbindingslook ) Geen vraag is ons te veel.

Snelle levertijden

Logistiek hebben we in eigen hand. Ook dat betekent flexibiliteit. Heb je een spoedbestelling? We zorgen ervoor dat deze snel wordt geleverd, waar dan ook in Nederland.

We helpen je graag door te ontzorgen en te ondersteunen

Een scherpe prijs, een offerte binnen 2 dagen in je mailbox en volledige ondersteuning gedurende het hele bestelproces.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken om te bespreken wat Kozijnbouw voor jou kan betekenen? Dan staan Daan en Maxim graag voor je klaar. Klik hier: sales@kozijnbouw.com

Meer weten over ons programma voor startende ondernemers?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Daan of Maxim.

|