Ruim 25 jaar vakmanschap in kunststof kozijnen

Fabriek Kozijnbouw

Ruim 25 jaar vakmanschap in kunststof kozijnen

Ongeveer 25 jaar geleden begon het avontuur van Kozijnbouw. Sinds de allereerste dag tot vandaag hebben we aanzienlijke groei doorgemaakt, niet alleen in kennis en ervaring, maar ook in onze samenwerkingen met opdrachtgevers door heel Nederland. Ons doel is altijd geweest om hoogwaardige kunststof producten te leveren met zo kort mogelijke levertijden. Deze prestatie hebben we niet alleen te danken aan effectieve communicatie, maar ook aan onze langdurige samenwerking met Schüco.

Duurzame relaties vormen de kern van Kozijnbouw. Door onze geoptimaliseerde productieprocessen en onze langdurige samenwerking met Schüco zijn we in staat om snel te leveren tegen scherpe prijzen.

Onze klantenkring bestaat uit een diversiteit aan partijen, waaronder woningbouwverenigingen, grote en middelgrote bouwbedrijven, landelijke, regionale en lokale aannemers in de bouw, en vastgoedinvesteringsmaatschappijen. We zijn trots op het vertrouwen dat deze opdrachtgevers en partners al vele jaren in ons stellen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak eens kennis met onze accountmanagers Maxim en Daan sales@kozijnbouw.com

Meer weten over ons programma voor startende ondernemers?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Daan of Maxim.

|