We informeren je over veiligheid en inbraakpreventie

Alles over veiligheid en kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben verschillende inbraakwerende eigenschappen die bijdragen aan een verhoogde beveiliging van woningen en gebouwen. Wij zetten de eerste voordelen voor je op een rijtje:

 • Stevig materiaal
  Kunststof kozijnen zijn gemaakt van duurzaam en robuust materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen brute kracht en moeilijk te forceren zijn.
 • Meerpuntsluitingen
  De meeste kunststof kozijnen zijn voorzien van meerpuntsluitingen. Dit betekent dat de kozijnen op meerdere punten worden vergrendeld, wat het voor inbrekers veel moeilijker maakt om het kozijn open te breken.
 • Versterkt glas
  Inbraakwerende kunststof kozijnen kunnen worden uitgerust met veiligheidsglas dat veel moeilijker te breken is dan standaard glas. Dit verkleint de kans op een succesvolle inbraakpoging.
 • Anti-kerntrekbeslag
  Bij kunststof kozijnen kan anti-kerntrekbeslag worden toegepast, wat voorkomt dat inbrekers een schroef in de cilinder kunnen draaien en de kern uit het slot kunnen trekken.
 • Inbraakwerende profielconstructie
  Het profielontwerp van kunststof kozijnen kan speciaal worden ontworpen om inbraakwerend te zijn, met extra verstevigingen en versterkingen op strategische plaatsen.
 • Geavanceerde sluittechnieken
  Kozijnbouw implementeert geavanceerde sluitmechanismen en -systemen die een hoog niveau van veiligheid bieden.

Het gebruik van kunststof kozijnen met inbraakwerende functies biedt  klanten een veilig gevoel, doordat ze goed beschermd zijn tegen inbraakpogingen. 

Goed om te weten!
De kunststof kozijnen en schuifpuien van Kozijnbouw voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) dat wordt toegekend aan woningen en bedrijfspanden die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen op het gebied van inbraakpreventie. Het doel van het keurmerk is om de veiligheid van woon- en werkomgevingen te verbeteren en het risico op inbraak en criminaliteit te verminderen. Het Politiekeurmerk is in Nederland een bekend en erkend keurmerk dat wordt ondersteund door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Benieuwd hoe we jouw klant kunnen kunnen helpen met beveiligen door middel van kunststof kozijnen?
Maak eens kennis met onze accountmanagers Maxim en Daan

Meer weten over ons programma voor startende ondernemers?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Daan of Maxim.

|