Tips & Tricks van Kozijnbouw

Schüco kozijnen ervaringen met Kozijnbouw Enschede

De tips & tricks van Kozijnbouw

Schüco-kozijnen ervaringen

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met een onderzoek onder onze klanten. We wilden graag samen met hen helder krijgen waar Kozijnbouw nu precies goed in is en wat onze waarde nu precies is voor onze klanten.

De feedback die we terug mochten krijgen, is dat we goed zijn in het ondersteunen van hun processen en in het helpen met hun uitdagingen. Zorgen dat de communicatie goed is, dat deadlines worden nagekomen en bestellingen op tijd worden geleverd. Het lijkt misschien een standaard optie maar volgens onze klanten zijn het unieke waardes. Wij waarderen het dat onze klanten eerlijk zijn, want alleen zo kunnen we elkaar verder helpen.

Iedere dag doen we er alles aan om het hele proces goed te laten verlopen. Vanaf bestelling, productie van de kunststof kozijnen, levering op iedere gewenste locatie in heel Nederland tot aan de nazorg. We zijn dankbaar dat onze klanten dit herkennen. Toch blijven we continu om feedback vragen, zodat we onze dienstverlening waar nodig kunnen verbeteren.

Vol trots delen we een aantal Schüco-kozijnen ervaringen van onze klanten op deze pagina.We zijn niet alleen trots op onze klanten maar ook op al onze medewerkers.

|