Transport & Service

Levertijd kunststof kozijnen

Levertijd van kunststof kozijnen

Naast het leveren van kwaliteit kenmerkt Kozijnbouw zich door een flexibele instelling, goede service en snelle levertijd van kunststof kozijnen. Uw volledige, gebruiksklare en zeer goed verpakte bestelling staat op de afgesproken datum klaar voor transport. Of we leveren producten op de bouwlocatie, waar dan ook in Nederland.

U kunt van ons volledige ontzorging verwachten. Zoals ook het glas wordt rechtstreeks door ons geleverd. Indien gewenst kunnen de kozijnen, dakkapellen of schuifpuien door Kozijnbouw worden geplaatst. Na levering en/of plaatsing kan uw opdrachtgever gebruikmaken van onze onderhoudsservice. Wij gaan zo ver als u wilt dat wij gaan. Dat betekent dat wij het gehele productieproces uit, van halffabricaat tot montage, in onze eigen ultramoderne fabriek uit kunnen voeren. Naast kwaliteitsgarantie werken we in maatwerk en zijn we flexibel in levertijden. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Of het nu gaat om een compleet nieuwbouwproject of een enkel kozijn: kenmerkend voor onze werkwijze is de no ­nonsense mentaliteit. Kozijnbouw is een betrouwbare partner en komt afspraken na. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar wat Kozijnbouw voor u kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze fabriek. Wij leiden u graag rond en informeren u over de vele mogelijkheden. Bel 053 461 95 86, mail naar info@kozijnbouw.com of maak gebruik van het contactformulier via de onderstaande knop.

|