Duurzame kozijnen

Duurzame kozijnen

Duurzame kozijnen in samenwerking met Europees Sociaal Fonds (ESF)

Door het aantrekken van de bouwsector is een stijging in de vraag naar kunststof kozijnen waar te nemen.

Om de markt goed te kunnen bedienen is Kozijnbouw in samenwerking met Ergo-Design B.V. een project gestart met als doel het verhogen van de output middels de reeds aanwezige capaciteit en het terugbrengen van eventuele stressfactoren. Naast het realiseren van een effectievere bezetting van het machinepark, wordt tevens gestreefd naar het gezond, competent, gemotiveerd en productief werken van medewerkers.

Dit project wordt mede gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds. Europees Sociaal Fonds: “Het ESF is het belangrijkste Europese instrument om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan beter werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor alle EU-burgers. Het werkt door te investeren in Europa’s menselijke kapitaal – haar werknemers, haar jongeren en iedereen op zoek naar een baan. De jaarlijkse ESF-financiering van 10 miljard euro verbetert de kansen van miljoenen Europeanen, met name van hen die moeilijk werk vinden.

Nieuwsgierig naar wat Kozijnbouw voor u kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze fabriek. Wij leiden u graag rond en informeren u over de vele mogelijkheden. Bel 053 461 95 86, mail naar info@kozijnbouw.com of maak gebruik van het contactformulier via de onderstaande knop.

|