De maand van de startende ondernemer - het gaat om jou. Deel 1

We zijn ooit begonnen als bouwbedrijf in de kunststof kozijnenbranche voor de particuliere markt. 

Hierdoor hebben we een diepgaande kennis van deze branche opgedaan. Dankzij deze ervaring in het bedienen van particuliere klanten begrijpen we jou als ondernemer in de kunststof kozijnenbranche heel goed..

Onze focus ligt de laatste jaren op het produceren van kunststof kozijnen voor de zakelijke markt.

Deze verschuiving heeft ons de mogelijkheid geboden om de afgelopen jaren veel nieuwe ondernemers in de bouw als klant te verwelkomen. Door actief informatie en kennis uit te wisselen met onze klanten, zijn we inmiddels goed op de hoogte van de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. We herkennen veel van deze uitdagingen en spelen een belangrijke rol in het vinden van oplossingen. We denken met je mee en bieden ondersteuning op verschillende vlakken.

Hier zijn enkele van de uitdagingen waarin we je ondersteunen:

  • Het opstellen van planningen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd klaarstaat voor jouw klant 
  • Je kan gebruikmaken van onze uitgebreide voorraad.
  • Het regelen van de levering van je bestelling aan je bedrijf of aan jouw klant.
  • Het vinden van gekwalificeerde monteurs.
  • Het verzekeren van scherpe inkoopprijzen.

Voordeel 1 – Hulp bij Planning

Heb je afspraken gemaakt met jouw klant over de leverdatum en de montagedatum? Geen probleem, wij gaan zorgen dat de door jou bestelde producten ruim op tijd worden afgeleverd. Heeft jouw klant haast? Dan zoeken we naar manieren om jouw bestelling als spoedlevering te behandelen. Dankzij onze eigen fabriek en langetermijnplanning is er vaak ruimte voor spoedbestellingen. We helpen je graag!

En als je tijdens het plaatsen van de kozijnen ontdekt dat je iets mist, bijvoorbeeld een afwerkhoekje, of als je klant plotseling een nieuwe vensterbank wil, is dat geen probleem. We bezorgen het gewoon bij je of je kunt het ophalen bij onze fabriek.

Ons programma is volledig afgestemd op jouw start-up. 

Meld je aan als klant, en we staan direct voor je klaar. We delen graag onze 25 jaar ervaring met je, in een informele sfeer, onder het genot van een kopje koffie. 

Meer weten over ons programma voor startende ondernemers?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Daan of Maxim.

|