Onze nieuwe URBAN lasmachine draait op volle toeren

Onze nieuwe URBAN lasmachine draait op volle toeren

Bij Kozijnbouw begonnen we ooit met de visie om zowel grote als kleine aannemers in de kunststof kozijnenbranche te voorzien van de beste producten. Onze eerste stap was de samenwerking met Schüco, en de tweede stap was het investeren in de beste machines. De keuze voor zowel Schüco als de machines van URBAN was gebaseerd op Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid.

De afgelopen jaren hebben we een sterke toename gezien in de vraag naar onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Om deze groei in goede banen te leiden en onze productiecapaciteit te verhogen, hebben we begin dit jaar besloten een extra lasmachine aan te schaffen. Sinds twee weken is de nieuwe URBAN lasmachine operationeel in onze fabriek.

Wat doet deze machine precies?

De machine voegt vier stijlen samen en smelt ze nauwkeurig aan elkaar. Bij dit proces ontstaat er residu, dat door een andere machine, naast de lasmachine, zorgvuldig wordt verwijderd en gladgepoetst. Het smeltproces en het uitharden van de lasnaad duren precies 60 seconden, terwijl het verwijderen van het residu en het afwerken slechts 30 seconden in beslag nemen.

Een van de grootste voordelen van deze machine is de extreme maatvastheid

Ondanks de warmte die vrijkomt tijdens het lasproces, zorgt de machine ervoor dat de ingegeven maten altijd uiterst nauwkeurig zijn, ongeacht de uitzetting van het materiaal door hitte. Bovendien is de bediening eenvoudig, is de machine onderhoudsvriendelijk, en blijft deze zelfs na duizenden kozijnen of deuren consistent nauwkeurig lassen.

Onze collega’s in de fabriek zijn erg blij met de komst van deze nieuwe lasmachine. Door de verhoogde productiecapaciteit kunnen we efficiënter werken zonder dat de werkdruk toeneemt.

We zijn URBAN en Michael van KRUBA bijzonder dankbaar voor hun ondersteuning en de perfecte installatie van onze nieuwe lasmachine. Dankzij hun expertise kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn!

Meer weten over ons programma voor startende ondernemers?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Daan of Maxim.

|