DUPRO kozijnen

Kozijnbouw Enschede ervaringen? Nog maar net begonnen en het gaat goed!

Opstartfase

DUPRO Kozijnen is een jong bedrijf dat nog volop in de opstartfase zit. Oprichters Marc en Eric kennen elkaar inmiddels zo’n 25 jaar. Wat ooit begon als collega ́s vloeide al snel over in vriendschap. Maar daar bleef het niet bij. Inmiddels zijn ze samen met Rudy eigenaar van DUPRO. Marc en Eric hebben samengewerkt bij Kwikfit. Omdat ze heel goed doorhadden wat klantenservice, klantbinding en klanttevredenheid precies inhield, groeide dit filiaal uit tot een van de best lopende vestigingen van Nederland. In 2010 was het voor de heren echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Beiden kwamen ze terecht in de kunststofkozijnen branche. Hoewel ze bij verschillende werkgevers in dienst waren, hielden de twee al die tijd contact met elkaar. De gesprekken gingen vaak over hetzelfde: hoe verbeter je nou telkens weer die klantervaring? Op dit gebied viel volgens hen nog veel te winnen.

Eigen bedrijf
Voor de mannen stond 2019 dan ook in het teken van een grote verandering. Na tal van gesprekken kwamen ze tot de conclusie dat ze met hun specialiteit en ervaring een uniek team konden vormen. Waar Eric en Mark sterk zijn in de commerciële kant, geniet Rudy in deze branche een ijzersterke reputatie als inmeter en monteur. De knoop werd op een zaterdagmiddag aan de keukentafel bij Rudy doorgehakt. Hij zei letterlijk: ́Een bedrijf starten? Met jullie wil ik dat wel.’ De mannen schreven zich in bij de Kamer van Koophandel en gingen vol goede moed aan de slag.

130 projecten
Kort daarna had DUPRO al zijn eerste opdracht binnen. Een woning in Doetinchem moet compleet worden voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. Vanuit duurzaamheidsoogpunt en het onderhoudsvrije aspect koos deze klant bewust voor kunststof kozijnen. DUPRO is nu ruim een jaar verder en heeft sinds 2019 al 130 projecten achter zijn naam staan. Het gros bestond uit complete renovaties..

Klantgericht
De 51 zeer positieve reviews op Google liegen er niet om. Het zorgt ervoor dat DUPRO nieuwe
klanten uit het hele land aantrekt. Hét resultaat van hard werken, gedegen advies, klantgerichtheid en het bedrijf op alle fronten in orde hebben, aldus Marc. ‘’Wanneer we met klanten een advies- of kennismakingsgesprek hebben gehad, zijn er na afloop nooit vragen. We behandelen alles. Klanten vinden dat erg fijn.

Bak aan ervaring
“Dankzij de samenwerking met Kozijnbouw kunnen we alle klantafspraken heel goed nakomen”, vervolgt hij zijn verhaal. “Vanaf de eerste dag zijn we door hen op alle fronten ondersteund. We werden echt in de watten gelegd. Ze waren getuige van onze startup-fase en schoten zonodig direct te hulp. Kozijnbouw heeft natuurlijk een bak aan ervaring en dat was voor ons heel waardevol. We kwamen bijvoorbeeld een keer een aanhanger te kort. De directeur vond het geen probleem en leende ons er direct een uit. Bijzonder toch?”

Nuchtere mensen
“Het leuke aan Kozijnbouw is dat je er ook heel gemakkelijk even naar binnen stapt voor een praatje met de directie of de werkvoorbereiders. Ondanks de omvang van het bedrijf werken er alleen maar heel nuchtere mensen. De lijnen tussen ons en de personen die voor ons essentieel zijn in het proces, zijn lekker kort.

Vriendschap en vakmanschap
“Het behoeft geen uitleg dat Kozijnbouw in de opstartfase heel belangrijk voor ons is geweest. En dat zijn ze natuurlijk nog steeds. De samenwerking loopt gewoon perfect, en dat is in deze branche niet vanzelfsprekend. We zijn ze hier heel dankbaar voor. De jongens werken keihard en zetten zich voor 100 procent in. Heel mooi om te zien.
We zijn DUPRO begonnen vanuit vriendschap en vakmanschap. Volgens onze klanten is dat een heel mooie combinatie.”

Meer info over DUPRO Kozijnen – klik hier of lees meer Kozijnbouw Enschede ervaringen via deze link.

 

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten

|